ÅH NEI, JEG HAR GJORT DET IGJEN

Har du noen gang vært helt tom for penger? Det regner jeg egentlig med at du har. Men, jeg har et lite problem. Jeg er utrolig flink til å spare lønnen min, hvertfall det som er igjen av den. Like vell klarer jeg å gå blakk ca 5 dager før lønningen kommer. Er ikke det helt forferdelig? Da er det fem dager med havregrøt og banan. Det er ikke noe gøy i det hele tatt, og i hvert fall ikke om det er noe du sikler og klør etter å kjøpe - liksom nå med en gang! Dette hendte meg i dag. Som oftest har jeg ikke hatt et problem med å holde meg til jeg faktisk har penger på konto, men denne gangen hadde jeg sikla så lenge at jeg holdt på å drukte i mitt eget spytt. Så, egentlig har jeg faktisk reddet meg selv fra å dø!

Jeg fikk lønnsslippen min i går. Wow, der var det plutselig noen lapper jeg ikke hadde regnet med å få. Eller, jeg visste jeg kom til å få noe ekstra, men ikke så mye! Så da tenkte jeg at YES jeg har penger. Eller, jeg kommer til å ha penger. Bare ikke i dag. Men jeg kommer til å ha pengen snart! Så da måtte jeg faktisk bare løpe ut til byen for å kjøpe my babies, med faktisk bare 10kr på kortet. Kredittkort er heldig vis noe jeg ikke har, men har alltid noen lapper på sparing, så jeg tenker at det spiller ingen rolle om jeg overfører og bruker i dag så lenge jeg putter de innpå sparing igjen når jeg får peng.

Disse er så gull, jeg kunne lagt med de hver kveld. De har en egen plass i hjertet mitt. Hva syns dere? 

5 kommentarer

Emilie Normann

22.03.2017 kl.12:44

Kule glass! Har samme problem som deg iblant. Er flink til å spare, men hender jeg går helt tom før lønning.. hehe :)

Rose Coetzee

22.03.2017 kl.17:41

Emilie Normann: takk! ja det er så typisk :p

Nora Piscopo

22.03.2017 kl.14:30

Jeg er helt elendig på å spare pengene mine! Heldigvis bor jeg fortsatt hjemme hos mamma og pappa, å får middag servert! :D Ha en fin dag videre!

Rose Coetzee

22.03.2017 kl.17:42

Nora Piscopo: Du er heldig som får det! Takk det samme :)

Nora Piscopo

22.03.2017 kl.14:30

Jeg er helt elendig på å spare pengene mine! Heldigvis bor jeg fortsatt hjemme hos mamma og pappa, å får middag servert! :D Ha en fin dag videre!

Skriv en ny kommentar

hits