DILLEMMA - SKAL, SKAL IKKE?

Det er noe jeg lenge har fundert over. Kanskje ikke så mange som gjør det, eller der det? Det er en litt spesiell ting, dette her. Eller, det er ikke en ting, men få noe gjort kan jeg heller si. Jeg har så lyst, men jeg er så usikker! Det er så forferdelig å ha så lyst på noe, så lyst å gjøre noe for deg selv og så kommer redsellen i veien. Frykten for å ikke bli fornøyd. Så, jeg vet faktisk ikke helt om jeg tørr. Jeg er så redd for at det ikke skal bli slik jeg ønsker og at jeg kommer til å angre. Dette er en greie hvor om man angrer, er det lite å gjøre for å fikse opp i det igjen. Så, jeg er skikkelig revet mellom tanken på det. Jeg vil så gjerne, det er ganske nødvendig for meg - føler jeg. Men er det verdt det? Tenk om jeg bruker så mye penger på noe som jeg ikke blir fornøyd med. Og det er permanent!Jeg snakker om å tattovere øyenbrynene. Jeg har langt i fra de øyenbrynene som vises på bildene. Jeg har ganske tynne og lyse øyenbryn faktisk! Jeg kan farge de mørk, og en uke etterpå er de like lys. Jeg får de ikke til å vokse tykk da jeg aldri har hatt tykke bryn. Jeg ser på bilder av meg da jeg var liten og det er ikke mye bryn å se etter. Så, for å spare meg det bryet med å bruke 5-15 minutt av livet mitt hver morgen fra å få bryna så perfekt som over hode mulig er veldig fristende! Ikke minst å få de lik på hver side(!!!). Jeg har tenkt tanken på å prøve Castor Oil før jeg bestemmer meg, men er litt skeptisk. Nå er den ikke så dyr heller, så det er vell verdt et forsøk. Men jeg er redd jeg allerede har bestemt meg. Det er bare spørsmål om når jeg tørr å gjøre det. 

Jeg skulle tro at dette var barnemat for meg med tanke på alle tatoveringene jeg har på kroppen. Her angrer jeg ikke på noe! Så hvorfor skal det være så sykt vanskelig å få gjort noen striper i pannen? For det første så er det i fjeset. Noe som alle kommer til å se. Alle legger merke til. Det første møtet med en annen person er ansikt. Utseende. Jeg kan heller ikke på noe måte sammenligne det med vanlig tatovering heller. Å ha permanent blekk på kroppen for meg er veldig personlig. Alle tattooveringer jeg har er det en bakgrunn for. Holder på en historie. Personlig historie. Hva skal jeg si om bryna da? "Yeah, it's very personal for me bcuz i wantet 15min more sleep in the morning." Ikke akkuratt det samme, vil jeg si. Hjelp, noen som har erfaring med dette?

6 kommentarer

Susanne Moen Øy

11.03.2017 kl.10:51

Hm, har det ikkje sjølv. Men folk eg kjenner er VELDIG fornøyd med det!

Ønsker deg ein fin laurdag vidare <3

Rose Coetzee

11.03.2017 kl.11:25

Susanne Moen Øy: Takk for svar! Det samme til deg :)

11.03.2017 kl.11:13

Lurer på hvordan det ser ut når man er blitt gammel, og har hvitt hår :p

Rose Coetzee

11.03.2017 kl.11:28

Anonym: ja, men slik jeg har skjønt det så må det fylles på med jevne mellomrom. tror ikke d er svart når man er gammel så lenge man ikke fortsetter å fylle på?

Victoria Larsen

11.03.2017 kl.12:48

Så flott du er! Jeg ønsker deg en fin lørdag :-)

Rose Coetzee

11.03.2017 kl.14:22

Victoria Larsen: :)

Skriv en ny kommentar

hits