LIVSNYTER OG ARBEIDSNARKOMAN

Går det ann å være begge deler? Jeg har alltid sett på meg selv som den personen som ikke stresser for mye, tar ting som det kommer og nyter livet når jeg kan som om det skulle være min siste dag i denne verden. Samtidig kan jeg til tider jobbe så mye at jeg ikke vet hvordan jeg skal klare å slapp av. Har jeg en travel arbeidsperiode kan jeg være alt det motsatte jeg har nevnt ovenfor. Jeg stresser så mye at jeg glemmer å betale regninger, må alltid finpusse på ting på egen fritid og får ikke tid til å tenke over hva som skjer i andre enden av sofaen. Jeg vet at det ikke er så bra og noen ganger tar jeg meg selv i tenke på alt annet enn meg selv. Men så kommer den perioden hvor jeg ikke har så mye jobb og jeg elsker alt i livet. Jeg tar igjen tapt tid og lever som om jeg bare hadde en ukesopphold i paradis. Men her er det du ikke må missforstå meg. Jeg elsker også å jobbe. Jeg må ha noe å gjøre på, ellers bil jeg så rastløs at jeg kunne gått hull i gulvet og rundet veggene. Jeg kan sitte hjemme og jobbe med ting jeg ikke trenger å jobbe med på fritiden fordi jeg må ha noe å gjøre - jobbrelaterte ting. Om jeg er sykemeldt, noe som jeg er nå, så aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil veldig gjerne gå ut og gjøre alt jeg kan få tid til, men her må jeg ta instruksene fra legen som om det skulle være de ti bud. Dermed må jeg holde meg inne mesteparten av tiden. Da syns jeg synd på meg selv, men er jo andre ting jeg kan gjøre. Har jeg brukt opp kvoten min av aktivitet, så ligger jeg på sofaen og har full spa-dag. Gjør alt av skjønnhetspleie som jeg ikke får gjort i de hektiske periodene. Så er jeg da fresh og opplagt til å starte jobbing igjen. Da blir det fullt kjør, noe som jeg liker. Etter det, får jeg litt pusterom og jeg nyter livet igjen. Jeg har det ganske bra slik selv om det høres ut som en meget bipolar hverdag (noe som det er). Tanken på å fordele alt likt er ikke i tankene mine en gang da jeg har holdt på slik som dette så lenge. Det hadde kanskje vært mer reelt, men jeg tror ikke jeg hadde følt meg som en prinsesse den tiden jeg da slapper av og gjør akkurat hva jeg ønsker. 

Selvfølgelig kan det bli litt for mye jobb også, men da sitter jeg som oftest foten ned og er streng med meg selv. Så, går det virkelig an å være livsnyter og arbeidsnarkoman samtidig? Tydelig vis - jeg er et resultat av det.

4 kommentarer

Camilla Cecilia

02.03.2017 kl.16:11

Digger antrekket! :D <3

Rose Coetzee

02.03.2017 kl.16:22

Camilla Cecilia: takk :)

Laila Marina

02.03.2017 kl.17:39

Så bra du skriver! Kjenner meg igjen i det du skriver! Tenker ofte at jeg jobber for mye, samtidlig som jeg blir helt gæærn av å gå hjemme når jeg har for mange dager fri på rad.

Ha en super kveld :)

Rose Coetzee

02.03.2017 kl.17:59

Laila Marina: Ja, det skal ikke være like lett alltid :p takk det samme!

Skriv en ny kommentar

hits