VAR DETTE TIDENES KINOOPLEVELSE?

Som jeg har nevnt tidligere var jeg og mannen på kino i går kveld. Du hadde hypet oss selv opp  i flere dager da vi hadde så store forventninger til denne filen. Den har tross alt fått 8,5/10 stjerner på IMDB. Det er like mye som Interstellar, Den grønne mil og Løvenes Konge. Den ligger faktisk over The Notebook! Ikke veldig rart at vi da var supergira på å se den. Forventningene tok overhånd og jeg gledet meg mer til å se den enn en 7-åring som venter på å få åpnet pakkene siden på Julaften. Nøyaktig hva jeg forventet visste jeg ikke selv en gang. Alt jeg hadde fått høre, var at det var sykt på, bra rating, kritikerne elsket den, alle elsket den. Hvert fall de jeg hadde snakket med. Jeg tenkte å legge en liten rewiew om hvordan jeg opplevde filen - uten å gi ut spoilers!

Filmen hadde en grei begynnelse. Fengende, setter standar på at dette blir fylt med sang, dans og god stemning. Men jeg må ærlig innrømme - jeg satt hele filmen og lurte på når det neste store skulle skje. Jeg følte jeg satt og ventet og ventet. Så klart var det klimaks i filmen, men kanskje jeg hadde alt for store forventninger? Jeg skjønner hvorfor den har fått de Oscarprisene den har fått, for all del. Skuespillerne spilte helt fantastisk! En kunne kjenne på følelsene karakterene hadde bare ved å høre på hvordan skuespillerene snakket. Så, well done, Emma Stone! Den prisen var vell fortjent. Likevel dro den ikke helt til topp etter min meg, og det er nok mest sansynlig pga plotten. Plotten er veldig basic og det er ikke noe som man ikke har sett før.

Det som trekker opp er ærligheten i filmen. Starten var kanskje litt for god til å være sann, men det er så virkelig det filmen handler om. Jeg tror mange kommer til å kjenne seg igjen i filmen. I karakterene. Du får se mye oppgang, motgang og nedgang, noe som får seeren til å kjenne på følelser også - spesielt med så reelle scener. Det som også er ganske imponerende er at scenene er så lange. Det er ikke mye klipping og liming i den filmen, skal jeg si deg! Det var nesten en teaterforestilling. Alt av manus måtte sitte da scenen kunne vare i flere minutter uten å kutte. Og til slutt - the final. I det filmen sluttet, klarte jeg ikke reise meg. Jeg bare satt og så på kinolerretet. Hva skjedde her, egentlig? Det er rart å forklare det. Til tross for at jeg har sutte i over to timer og håpt på at noe jeg ikke kan sette spissen på skulle skje, så satt jeg igjen men en god følelse. Som at jeg hadde sett en god film, emn like vel veldig merkelig følelse. Dette er en film som ikke passer for alle. Slik som Grease og Hairspray tror jeg ikke dette blir favorittfilmen på jentekvelden. Filmen er kanskje litt for spesielt interesserte da den er egenartet. Jeg har aldri sett noe lignende av selve filmbildet. Det er flere generasjoner av film blir gjenskapt i LA LA LAND! Ja, det går faktisk helt tilbake til Charlie Chaplin.  Så, litt skuffet er jeg, men i en helhet er denne filmen et vakkert og unikt maleri. Absolutt en film jeg kunne tenkt meg i samlingen - nettopp fordi den er så revolusjonerende. 

7 kommentarer

Elevele

01.03.2017 kl.22:35

Ehh, hva heter filmen? Veit ikke en gang om jeg har hørt om den. Og det er litt rart da, for dte er jo to av mine absolutte favoritter med i den :) Jeg bare elsker Ryan Gosling og Emma Stone :D

Rose Coetzee

01.03.2017 kl.22:57

Elevele: La la land heter den, ganske ny på kino :) Den var ikke dårlig, men for meg ble det ikke helt toppscore på handlingen. Resten er jeg meget fornøyd med!

Elevele

01.03.2017 kl.22:58

Åja, det var navnet på filmendet ja- treig i kveld, kjenner jeg :P he he.. Jeg må så klart se den, men skal ikke ha like store forventninger i forkant :)

Rose Coetzee

01.03.2017 kl.23:02

Elevele: Du må absolutt se den, med et åpent sinn :) Den er ikke waist

Johanne Brun Vekterud

02.03.2017 kl.08:52

Så fin blogg! Har såå lyst å se La la land, men har kanskje litt for høye forventninger jeg også haha

Rose Coetzee

02.03.2017 kl.10:12

Johanne Brun Vekterud: hehe, jeg anbefaler å jekke ned på forventningene så kanskje du får en enda bedre opplevelse! :p

Gina Elena

02.03.2017 kl.11:25

Den ser så utrolig bra ut! Den skal jeg bare se :D

Skriv en ny kommentar

Rose Coetzee

Rose Coetzee

22, Bergen

Ung, ivrig og prøver å nå frem.

Kategorier

Arkiv

hits