DET NØDVENDIGE GJØR VONDT

Det ble ikke slik som i det forrige innlegget at jeg skulle rett på kino. Nei, en uventet tur til byen kom brått på da jeg sto på badet og sminket meg, ante fred og ingen fare. Helt til jeg skulle plugge i kontakten til rettetangen og min eneste brukbare foundation på glassflaske (!!!) detter ned på de fine hvite baderomsflisene og knuser. Det var det lengste sekundet i mitt liv. Tiden sto stille en stund. Hjertet sluttet å slå og jeg holdt pusten mens jeg ba den lengste bønnen som er menneskelig mulig å be på ett sekund. Jeg syntest ikke dette var greit i og med denne flasken bare var halvtom, men - shit happens og man må gå videre. Så jeg tenkte å få noe godt ut av det hele. Jeg spurte min søster om hun ville være med meg til byen, og det gjorde hun. Det var veldig kjekt å bruke tid med henne. Bare meg og hun. Litt jentetid, siden jeg ikke ser henne sånn alt for ofte. Heldig vis var jeg ferdigsminket da den knuste og blødde utover gulvet, så jeg slapp å ty til B-sminken min. Det er noe jeg virkelig ikke liker å bruke når jeg har tid og kapasitet til å gjøre det skikkelig. Huff, jeg høres ut som den største drittungen nå når jeg tenker over hva jeg har skrevet, men ikke se på meg slik, pliz guys, jeg er ikke en dritt. Lover! Tror ikke det er kjekt for noen jente om sminken deres ligger strødd på gulvet, snufs.

Jeg klarer ikke si det nok, men Bergen er den fineste byen i finværet. Og i dag var det sol! Da vi gikk ut fra leiligheten virket det som at det skulle yre en del, men det ble bare bedre og bedre. Det er jeg veldig glad for. Fikk knipset noen bilder i dag også, men jeg dessverre ikke så mange som jeg hadde håpt på. Typisk når en går rundt i alle disse butikkene med et flersifret tall på bankkortet og alt du tenker på er shopping. Men, jeg klarte å la vær å storhandle til tross for at jeg fant en jakke som jeg så innmari ville ha. Jeg klarte å stå i mot, så får ta den jakken på neste lønning. Men jeg brukte penger på en ny foundation. Og siden jeg nå mest sansynlig har fått dårlig flaks med å klare å knuse hele greien, så kjøpte jeg en foundation i plastflaske denne gangen. Er veldig spent på om den funker for meg. Jeg er egentlig veldig kresen på slikt. Det er så mange foundations som ikke funker på huden min. Kommer nok et kort innlegg om merket og personal rewiew når jeg har fått prøvd den. I morgen kanskje. Uansett, det er sure penger å bruke. Vi fikk nå en god tur ut av det, og det teller ganske mye, syns jeg. Øverste bildet gjenspeiler hva jeg syns om dagen til tross for uhellet!Btw, LALA LAND. Oi. Vet ikke hva jeg skal si. Jeg trenger en natt på å tenke på det. Men, wow. Vet egentlig ikke hvordan jeg kan beskrive følelsen etter filmen. Sm sagt - rewiew i morgen!

6 kommentarer

Henriette

28.02.2017 kl.23:46

Den tapte oscar greia - haha. Det må være så flaut og stå midt i en takke tale og bare "sorry, men det har skjedd en feil... du tapte!"

Rose Coetzee

01.03.2017 kl.08:49

Henriette: hehehe nei, det kan ikke vært kjekt. kan nesten smake på ydmykelsen :(

Nora Piscopo

28.02.2017 kl.23:57

Off typisk.. Glassflasker er jo nesten dømt til å bli knust.. Håper det fiksa seg, og at du fikk kjøpt ny! :)

Rose Coetzee

01.03.2017 kl.08:50

Nora Piscopo: det gjorde jeg, gleder meg til å prøve den nye :)

Malin H

01.03.2017 kl.08:50

Så kjipt at den knuste! Men bra du fikk en koselig bytur ut av det :)

Rose Coetzee

01.03.2017 kl.09:03

Malin H: ja, kan ikke grave seg ned i sanden når ting går skeis! det ble tilslutt en hyggelig dag :)

Skriv en ny kommentar

Rose Coetzee

Rose Coetzee

22, Bergen

Ung, ivrig og prøver å nå frem.

Kategorier

Arkiv

hits