LØNNINGSPILSEN

Siden jeg ble rik over natten i går så var det veldig greit at samtlige fra jobben ville ut. Jeg hang meg selvfølgelig på toget og vi dro ut på en bar og drakk noen kalde. Jeg opererte vekk mandlene for rett over en uke siden så alkohol for meg nå er fyfy! Bra at de hadde 2 for 1 på alle burgerne på huset. Vi bladde gjennom menyen og regnet med at det skulle være litt utvalg, siden plakaten utenfor reklamerte "2 for 1 på ALLE burgere". Menyen hadde to varianter å velge mellom og tre varianter av potet som man kunne få ved siden av eller som snacks. Ikke så mye akkurat, men hva kam man forvente - det er jo tross alt en bar. Heldigvis så var det bacon og cheese på den ene burgeren, så det var klart at det ble favoritten i gruppen vår.Burgeren kom på bordet og vi attacket den som om vi ikke hadde spist på flere uker. Førsteinntrykket av burgeren var litt shady. Den var heldekket av fett. Burgerbrødet var nesten gjennomsiktig pga all fettet som lå rundt og i den. Men dette bildet forsvant fort da det første tygget gikk gjennom og en saftig burger smeltet i munnen. Det var nydelig! Helt til jeg innså at burgeren var rå inni. Jo mer jeg spiste på den jo klarer bilde fikk jeg i hodet av en burgertartar. Dette var info ingen av oss hadde fått med seg, og dermed var det litt blandet følelser rundt maten. Men jeg hadde absolutt spist den igjen. Well done. Med ketsjup. Men  nå var det ikke burgeren som skulle være i sentrum av denne hyggelige aften. Det var samholdet. Jeg er så heldig som har så gode kollegaer. Endelig føler jeg meg som ikke den eneste crazye i byn, hehe!

Vi var en større gjeng, men ikke alle ville bli kjendis den kvelden så da fikk jeg ikke lov til å shoote de. Og det går helt fint for meg. Da slipper jeg å dele kjendisstatus med de, haha! Neida, men jeg tar folk på alvor når det er noe de ikke vil. Null stress kidz, I still love you!

Da skal jeg gjøre meg klar til enda en finfin aften. Bare i kveld er det date night med mannen og vi skal på kino og se LA LA-LAND. Shit, jeg gleder meg. Er superfan av musikaler, og med så mange Oscar-nominasjoner så blir det for dumt å ikke dra å se den på kino - i den største kinosalen i Bergen. Woah, gleder meg som en unge. En rewiew av filmen kommer i et nytt innlegg i morgen. 

2 kommentarer

Silje Staxrud

28.02.2017 kl.13:50

Kos deg på LALALand, hørt at den er veldig bra! Bra du hadde en artig kveld i går.

Rose Coetzee

28.02.2017 kl.22:29

Silje Staxrud: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Rose Coetzee

Rose Coetzee

22, Bergen

Ung, ivrig og prøver å nå frem.

Kategorier

Arkiv

hits