FUNFACT TUESDAY

Jeg har hatt åtte forskjellige farger på håret

Det er helt sant. Men, har ikke de fleste det? De fleste som farger håret har vell sikkert hatt flere enn åtte nyanser/farger på håret. Men her snakker jeg ikke om vanlig hårfarge. Jeg snakker ikke om nyanser eller fargetoner. Her snakker jeg om farger som i kontraster. Store kontraster. Farger som er i regnbuen. Farger som i fargestifter i penalhuset til en 8 år gammel jente som elsker å farge My little ponies. Knæsj farger! Jeg kan ikke utdype meg bedre enn det. 
Ja, jeg har hatt mange farger. Tar vi med nyansene så tørr jeg ikke nevne hvor mange forskjellige farger... Men i dag skal jeg forholde meg til enkle, konkrete farger. Ikke noe babyrosa, himmelblå eller spygrønn. I dette innlegget er rosa rosa, blå er blå og grønn er grønn. Du kan tolke det hvordan du vil.  

        

I dette innlegget finner du bilder av samtlige hårfarger jeg har hatt. Det er en del jeg ikke har funnet bildet på, men det får bare være. Hvorfor jeg har farget håret så mange ganger er en egen greie for meg. Mange liker å uttrykke seg gjennom sang, kunst, klær, sminke og slikt. Listen er uendelig lang. Jeg liker å uttrykke meg på håret. Jeg bruker ikke så mye penger, but when I do I use it on my hair! Jeg går ikke å storhandler klær. Jeg kjøper ikke mer sminke enn hva jeg kommer til å bruke. Men hårprodukter, hårfarge, frisør - det er noe jeg bruker penger på. Frisør skal det ganske mye til før jeg går til. Hvis det er ting som er utenfor mitt området, går jeg til dem. Ellers gjør jeg alt hjemme i dusjen. Ingen av disse fargene jeg har hatt på hodet er slike spay-ons som går ut bare det regner på deg. Heller er det ikke permanent - ikke de sykeste fargene hver fall. Det er glansvask, så det tar en stund før det værste går ut. Men, ingenting går helt ut, så det er der mesteparten av pengene går - å få ut restene for å farge ny farge.

    

Jeg har alltid vært sånn. Siden barneskolen har jeg eksprimentert med håret mitt. Det første jeg gjorde var å ta i en type krem som glattet ut krøllene mine for en periode. Det neste var å stripe håret. Da jeg kom meg til 9. klasse hadde jeg gult hår. Dette kan jeg men hånden på hjerte si at ikke var meningen. Jeg følte meg temmelig fjortis da jeg gikk rundt på det lokale kjøpesenteret for å vise fram den nye stylen min. Der aller værste med den dagen var at Jan Thomas hadde fremvisning, og jeg var synlig. Veldig synlig! Jeg kan se ansiktsuttrykket hans enda da jeg gikk forbi scenen han sto på. Stakkar fyr, jeg er glad jeg ikke gikk opp for å få autografen hans, for å si det sånn! Jeg hadde nok fått hørt det.

    

Nå er du sikkert ganske lei av å lese piss og vil egentlig bare høre hvilke farger jeg faktisk har klart meg igjennom. Gul kom vi frem til rett ovenfor oss. Slik som denne fargen kommer jeg ikke til å fortelle om hver eneste grunn og følelse jeg hadde under hver fargeperiode. Du har fått basics, som er egentlig den eneste grunnen jeg kommer på akkurat nå i farten. Neste farge jeg hadde var svart. Svart har jeg hatt en del ganger innimellom de andre fargene. Sammen med brun - som er min naturlige farge. Så kommer regnbuesessongen. Den kom ikke før på videregående. Det begynte med rødt. Etter en stund med brunt og svart igjen, så kom jeg over blond. Vanlig blondfarge med gradvis brun ettervekst. Her fant jeg ut at jeg ville ha blått hår etter ett par episoder med The Kardashians. Dip dye blått. Halve håret mitt blått, resten svart. Etter hvert som fargen ble stygg ble den meget grønn. Her ville ikke mer ut av håret mitt. Da jeg ble lei, gikk jeg til frisøren og fikk sølv/grått. En stund med det gikk jeg tilbake til blod og kjørte på med rosa. Etter rosa kom lilla. Etter lilla kom rosa igjen. Rosa og lilla har vært mye frem og tilbake med. Nå har jeg tatt vekk alt av farge og sidder igjen med platinablond med tendenser til hvit.

Hvilken farge som står for tur nå, er uklart. Jeg har en del farger i skapet mitt, men vet ikke hva jeg skal gjøre enda. Mye frister, men jeg må holde meg litt i nakkeskinnet nå. Jeg burde roe meg litt ned for å la håret få slappet av. Helt utrolig at det ikke har falt av enda!

2 kommentarer

Iselin Renée

28.02.2017 kl.11:56

Fine farger :)

lisarorvik

28.02.2017 kl.12:14

Så herlig innlegg :)

Skriv en ny kommentar

Rose Coetzee

Rose Coetzee

22, Bergen

Ung, ivrig og prøver å nå frem.

Kategorier

Arkiv

hits