PLANER FOR BLOGGEN

Dette er ikke første gangen jeg oppretter en blogg. Dette kan kanskje være nr 3284. Sånn cirka. Men, jeg vil påstå at jeg har lært noe av å ha blogget i drøyt 6 år sammenlagt. Jeg hadde ingen plan. Jeg hadde perioder hvor jeg blogget to-tre innlegg for dagen, og så sa det stopp en god periode. Jeg har ikke holdt meg innenfor et tema på de gamle bloggene, heller har jeg ikke hatt noen personlige mål tidligere. Jeg eide ingen struktur - når jeg skulle blogge, hva jeg skulle blogge om, hva lesere var interessert i. Jeg tok det rett og slett ikke seriøst nok. Men nå når jeg tenker over det - kanskje jeg var egoistisk? Kanskje jeg hadde bloggen bare for å si ting som jeg visste ikke hadde betydning i det virkelig livet? Var det tilfluktsrommet mitt? Jeg regner med at om ikke alle bloggere, så har flertallet et stort ønske om å bli sett. At dies historie skal bli lest. Hørt. At de kan ha sitt eget realety show som de kan plusse og trekke fra på akkurat slik som de vil. At de kan fremstå slik som de vil, ikke slik som de kanskje er. Kanskje det er det jeg også vil med denne bloggen? Ofte handler det om beskyttelse. Det er mange normer som tilsier at det er enkelte tema som er tabu. Et tema en ikke skal nevne, ikke hinte til. Akkurat det med beskyttelse forstår jeg. Jeg vil tro at jeg kommer til å beskytte noen ting om meg og omstendigheter i livet mitt.
Alt i alt så ser jeg på hver enkel blogg som et eget univers. Et univers en enkeltperson har skapt og konstruert slik den vil. Og med det, er man alltid sulten etter å se hvordan andre lever - spesielt de som ikke lever som deg. Du tror hvert fall at de ikke lever som deg, nettopp fordi de har sitt eget univers inne i bloggverden. Er det ikke slik man skaper forbilder? Ikoner. Folk å se opp til, folk du selv kunne ønske du var. Og det er her jeg kommer inn på planene jeg har for denne bloggen;

Som tidligere nevnt hadde jeg ingen plan, ingen mål, ingen struktur på det jeg tidligere har blogget. Heller har det ikke gitt meg så mye. Det har ikke gitt lesere så mye å lese på, leve seg inn i, se opp til. Det er det jeg vil her! Først av alt lover jeg meg selv at eg skal publisere minimum ett innlegg for dagen. Hopper jeg over dette så skal jeg ligge på dødsleiet! Men noe som jeg ser på som enda viktigere - jeg vil at denne bloggen skal inspirere lesere, inspirere mennesker til å være et bedre "seg". Underholde folk som trenger et avbrekk fra deres hverdag. Kanskje også leve seg inn i noe dem ikke har tilgang til. Men mest av alt - gi glede. Gi en glede som er etterlengtet. Jeg vil at folk skal se på bildene jeg legger ut og bare ser lykke - en smittende lykke! Jeg vil så absolutt ikke holde en blogg som holder et  "jeg har noe du ikke har" motiv. Det er det siste jeg ønsker.

En blogg er også ganske personlig. Om en blogger ikke forteller 100% av alt som skjer i dens liv, så er det en høy prosentandel som er virkelig. Virkelig for bloggeren. Jeg tror det er viktig også, sammen med alt annet man legger ut. Leseren føler en tilknytning til bloggere, ved å kjenne seg selv igjen, se seg selv i innleggene. Derfor vil jeg legge ut en liten spoiler! Hver tirsdag er dedikert til dem som ønsker å bli bedre kjent med meg. Jeg kommer til å legge ut et innlegg som heter så mye som Funfact tuesday. Det er bare å glede seg! Her får dere en bit av meg, mitt liv, hver uke. Jeg sier ikke at dette er den eneste dagen hvor jeg kommer til å røpe noe om meg selv, men denne dagen er kanskje litt ekstra spesiell. Her kommer jeg med en artig påstand om meg selv og bygger på rundt den. Følg med videre for å se om du kjenner deg igjen. Kanskje du blir overrasket? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rose Coetzee

Rose Coetzee

22, Bergen

Ung, ivrig og prøver å nå frem.

Kategorier

Arkiv

hits