LITEN SOL I BERGEN

Det var en fryd å våkne opp i dag! For en gangs skyld kunne jeg ikke vente med å komme meg ut av sengen. Det å våkne av at soverommet lyses opp som om Jesus endelig setter foten sin på vinduet ditt er en følelse oss bergensere ikke får kjenne så ofte på. Spesielt var det deilig å vite at det skulle bli en fantastisk fin dag - selv om det ikke kommer til å være så varmt. Vi var veldig uheldig på lørdag, da meg og GBF-Henning hadde planer om å ta bilder ute. Greit, det skulle snø, men lite visste vi at vinden skulle være totalt bipolar. Den visste ikke hvor den skulle. Vinden traff meg fra alle kanter, noe som ikke er greit. Hvorfor? Jo, for resultatet på det blir at håret mitt får være slangehåret til Medusa for en dag. Det står rett opp og det er ingenting som får det til å gå ned igjen! Helt umulig for meg å få kontroll på det. Det værste er at dette er et ganske kjent problem - at vinden ikke klarer å bestemme seg for hvilken retning den skal gå.  Så da, endelig, fikk vi en fin dag! Jeg har enda ikke sutte foten ut døren for å teste vindkraften, men fra stuevinduet kan jeg ikke se at trærne rykker seg. Vi satser på at dette blir bra.

Jeg sto opp og lagde frokost til meg og Markus, min samboer. Han elsker at jeg lager frokost til han. Fordi, da slipper han. Enkelt. Men jeg skal ikke lyge, jeg liker å skjemme han bort av og til, så det å lage frokost til han er ikke noe problem. For det meste. Hehe. Uansett, skikkelig lat søndagsfrokost, men det gjør susen! Ikke noe rundstykker, dyrt pålegg og finskåret paprika. Nei, her er det en god gammeldags fransk toast, slik som pappa alltid lagde til meg og mine søsken på en søndags morgen i gamledager. Ah, den smaken, den lukten. Lukten av svak duft av smør og egg på pannen. Det er så herlig, jeg går rett tilbake til glansdagene som liten når jeg får kjenne på den lukten. Og ikke minst smaken. Mmm!Noe som også er et must i helgene, for oss, er å se på Ellen mens vi trykker i oss frokosten. Jeg beundrer henne virkelig. Hun har lykkes med så utrolig mye i livet, og det hun gjør for andre er helt utrolig. Kan ikke få si det mer - en nydelig start på dagen!

Om noen lurte, så klarte vi å spise opp. Ingen problem! Siden ingen av oss skal noe spesielt i dag, tenkte vi å gå en tur i bydelen vi bor i. Beklager for alle jeg fornærmer nå, men jeg tørr å påstå at Bergen er den fineste byen i Norge - NÅR DET ER SOL. Bare når det er sol, da er det til å dø av. Når jeg går rundt i Bergen på en solfylt dag føler jeg meg som en ung forelsket jente i Paris. Det er så mye fint å se på, og alle skjønnhetsmerkene til Bergen blir enda mer synlig. Sa da går turen ut for å nyte dagen og lage gode minner! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rose Coetzee

Rose Coetzee

22, Bergen

Ung, ivrig og prøver å nå frem.

Kategorier

Arkiv

hits